Ver van huis met de 6110 Navigator

September 1, 2007

Natuurlijk is een gsm met gps-functie niets nieuws. Daarom moest Nokia met een straffer verhaal uitpakken om zijn 6110 Navigator voor te stellen. Dat doet het door acteur Ewan McGregor van Schotland naar Zuid-Afrika te sturen met de motor én een 6110.

BBC-programma ‘A long way down’ volgt McGregor op zijn verre tocht door Europa en Afrika. Je kan er inderdaad twee continenten mee doorkruisen, maar de nieuwste Nokia is ook geschikt om te voet de stad te verkennen. Het scherm toont automatisch restaurants, parkeerplaatsen en hotels in de buurt.

De 6110 getuigt van het gebruiksgemak dat we van Nokia gewoon zijn. Zo reserveer je bijvoorbeeld tegelijk in het restaurant waar je heen navigeert of laat je je vrienden weten waar je bent  door de route te sturen via mms of sms.

Pluspunt is dat de gpsontvanger is ingebouwd en dat het toestel toch slanker is dan de meeste smartphones. Extra’s zoals reisgidsen en weer-en verkeersinformatie moet je er wel nog online bijkopen (enkel via Route 66 website).

Nu verkrijgbaar o.a. bij Nokia Store, vanaf € 469.
http://www.nokia.be en http://www.66.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: